Notícies, Restaurant, Sense categoria

Menús de lunes a viernes

Restaurant Can Font ha elaborado unos menús de lunes a viernes (excepto el martes que es el día festivo de la casa) siguiendo el lema “la calidad no es cara”: Disponemos de un menú por solo 25 €.

Productos de primerísima calidad con la inconfundible marca “Restaurant Can Font”.

Los lunes como recomendación de primer plato será crema de calabacín con virutas de parmesano y de segundo plato el bistec de ternera de Nebraska al aceite de pimienta negra y flor de sal, además también habrá 2 entrantes más y 2 segundos platos más a elegir.

Los miércoles como plato del día recomendado será una buena sopa de rape y langostinos y de segundo plato un meloso de ternera sobre parmentier de patata ratte y salsa perigordine.

Los jueves nuestra recomendación será de primer plato un pica-pica a base de jamón ibérico, dados de salmón ahumado con aceite de soja, pan de xapata con tomate, croquetas de la casa, chips de alcachofas y chupito de crema de setas, y de segundo nuestra paella mixta Can Font.

Los viernes el plato estrella será guiso de garbanzos y “cap i pota” y de segundo confit de pato al p.x.

Estará incluido en el precio del menú el pan, vino d. o. Penedès o d. o. Somontano crianza, agua y los postres elaborados en la casa.Restaurant Can Font ha elaborat uns menús de dilluns a divendres (excepte el dimarts que és el dia festiu de la casa) seguint el lema “la qualitat no és cara”: Disposem d’un menú per sol 25 €.

Productes de primeríssima qualitat amb la inconfusible marca “Restaurant Ca Font”.

Els dilluns com a recomanació de primer plat serà crema de carbassó amb encenalls de parmesà i de segon plat el bistec de vedella de Nebraska a l’oli de pebre negre i flor de sal, a més també hi haurà 2 entrants més i 2 segons plats més a triar.

Els dimecres com a plat del dia recomanat serà una bona sopa de rap i llagostins i de segon plat un melós de vedella sobre parmentier de patata ratte i salsa perigordine.

Els dijous la nostra recomanació serà de primer plat un pica-pica a força de pernil ibèric, donats de salmó fumat amb oli de soia, pa de xapata amb tomàquet, croquetes de la casa, xips de carxofes i xopet de crema de bolets, i de segon la nostra paella mixta Ca Font.

Els divendres el plat estavella serà guisat de cigrons i “cap i pota” i de segon confit d’ànec al p.x.

Estarà inclòs en el preu del menú el pa, va venir d. o. Penedès o d. o. Somontano criança, aigua i les postres elaborades a la casa.

0