Menús Celebracions

Menús corporatius

Els menús corporatius estan enfocats a empreses, conferències o reunions corporatives per grups de més de 30 persones i es fan sempre als salons grans: El Daurat, La Carpa o el Saló.

Per cada estació de l’any elaborem uns menús de preus ajustats i molt variats.

Menús per a celebracions

Vols celebrar un menjar multitudinari? A Can Font oferim diferents menús de gran qualitat. Assegura’t de l’èxit de la teva celebració i vine a Can Font. Tenim tot el que puguis necessitar, i estem especialitzats en menús de grans grups.

Gaudeix de la nostra cuina tradicional i original. Els nostres productes són de primera qualitat; tractem peixos salvatges, carn tradicional i productes de temporada, a partir del treball i l’elaboració dels millors professionals. Desenvolupem els nostres menús per a celebracions utilitzant la tecnologia més moderna i mètodes contemporanis, però basant-nos en les receptes tradicionals i els sabors més purs.

A Can Font tens l’oportunitat de relaxar-te i desconnectar dels compromisos i l’estrès organitzatiu. Hem construït un entorn acollidor i agradable, amb espai natural i un ecosistema tranquil. Estem situats als afores de Castellar del Vallès, i podem garantir una esfera pacífica i harmoniosa. Converteix un compromís en una celebració i troba’t còmode dins les nostres instal·lacions.

Oferim fins a 3 menús per a celebracions, amb diferents estructures i productes, en funció de l’oferta a triar i de les teves preferències.

Els menús estan enfocats a empreses, reunions o conferències, amb grups superiors a 30 persones. Els menjars es porten a terme als tres grans salons de Can Font: El Daurat, La Carpa o El Saló. La Carpa compta amb un equipament climatitzat total; calefacció, aire condicionat i tractaments acústics per fer-te sentir tan còmode com en un saló en un espai tan natural com un jardí.

Una gran reunió mereix un gran menú per a celebracions com el que elaborem a Can Font. Aquestes són les diferents alternatives a triar, en funció de l’estació de l’any i les teves preferències:

A Can Font podràs trobar la quantitat i qualitat ideals de cara a un menú per a celebracions. Contacta amb nosaltres i gaudeix d’una gran experiència multitudinària.

contacta amb nosaltres

Si vol regalar als seus convidats una festa de qualitat, innovadora i amb tot
el confort que ells es mereixen, no dubti en confiar en nosaltres per a l’ocasió.