Notícies

Can Font amplia els seus horitzons

Sota el lema “Modern Spanish Cuisine”, Can Font amplia els seus horitzons i s’implanta a Portland, una ciutat al nord-oest dels Estats Units.

Des de gener del 2015 que es va començar a plantejar l’expansió cap a Portland, fins a l’any 2017 que es va fer realitat un somni: Traslladar la cuina tradicional catalana amb els productes d’origen local a un ambient modern del nord-oest. Aquesta nova proposta ofereix les especialitats d’avantguarda que més agraden a la regió de Catalunya juntament amb les propietats beneficioses que aporta la cuina catalana/mediterrània.

Can Font està ubicat a l’edifici Cosmopolitan en 1075 NW Northrup St i està operatiu des del mes de gener. En aquest nou projecte trobem a Josep Vidal, que és cap de cuina al nou restaurant, i Jasper Shen com a director d’aquest projecte. Destaca l’important paper que assoleix el medi ambient en aquesta nova apertura, ja que un dels objectius principals del nou restaurant és minimitzar al màxim l’impacte sobre l’entorn.

Si voleu continuar gaudint de la gastronomia catalana i la cuina de Mercat fora d’Espanya, ara ho podeu fer a Can Font Portland. Esperem que us agradi!

1